Follow Our FB Page << CircleMedia.in >> for Daily Laughter. We Post Funny, Viral, Comedy Videos, Memes, Vines...


Infosys Placement Paper Oct 1 5 2006 Hyderabad.

Answers were Sorted based on User's Feedback



Infosys Placement Paper Oct 1 5 2006 Hyderabad...

Answer / vrishin varma

I am posting my experiences, to help all the Infosys aspirants. I
sincerely hope that my experiences will help you in your preparation.

Infosys Placement Papers | Infosys Interview Procedure |
infosys Aptitude Questions | Infosys Technical Questions |
Infosys Interview Questions



In the written test, I have solved 7 questions correctly for other
problems didn't get the answer correctly. So always remember to attempt
each and every question, especially the analytical section. presenting
answers neatly is very important, each and every step is important.
Procedure presentation is important.

1. 770 chestnuts are their: if tinku took 4, rinku would take 3 and for
tinku taking 6, jojo took seven. With this data, find how many nuts each
had?

Ans: 264,198,308.


2. A brother has as many brothers as sisters, but a sister has as half as
many sisters as brothers. How many boys and girls is their in total?
Ans: Boys 4, girls 3

3. Series: 1,2,3 ,5,16,__
1, 2, 3, 8, __, 224.

Ans: 231, 27

Infosys Placement Papers | Infosys Interview Procedure |
infosys Aptitude Questions | Infosys Technical Questions |
Infosys Interview Questions




4. A number has 5 digits, it has 2 prime numbers,(excluding 1) ,and the
2nd digit is the smallest, and 3rd digit is the largest ,and first digit
is greater than sum of 4th and 5th and the last digit is half of 4th digit.

Ans: 71842




5. If a person has 77 empty bottles, for every 5 empty bottles he gets a
full bottle. So, how many full bottles can he get?

Ans: 15+3+1=19 bottles

6. people A, B, C, D, E, and F are given choice to choose for the
following posts:
President, vice-president, secretary, and treasurer. But they have
conditions:
-F wants to be president if e is vice president. Ch eta naS
-B does not want president and vice-president.
-E does not work if both A & B work.
-D does not work if any of A & B works
-C works only if F works along with B.


Infosys Placement Papers | Infosys Interview Procedure |
infosys Aptitude Questions | Infosys Technical Questions |
Infosys Interview Questions




Ans: F-president
B-secretary
E-vice president
C-treasurer

7. A lady goes for shopping, she bought some shoestrings.4 times the
number of shoestrings, she bought pins and 8 times the shoestrings, and
she bought handkerchiefs. She paid each item with their count as much
paisa as each piece costs. She totally spent Rs.3.24/-.how many
handkerchiefs did she buy?
Ans: 16.

Infosys Placement Papers | Infosys Interview Procedure |
infosys Aptitude Questions | Infosys Technical Questions |
Infosys Interview Questions


8. A family missed the scheduled flight, to while away the time, one of
the boys says to his family members that we have to wait 6 hours more
which is 1/5 until midnight, if plane comes, we would have gone 2 hours
earlier. Solve this.



9. Fours persons a, b, c, d are playing cards. Each of them has one card,
laid down on the table below him, which has 2 different colors on either
side. No card has the same color on both sides. The colors visible on the
table are red, green, red and blue respectively. They see the color on the
reverse side and give the following comments

A: yellow or green
B: neither blue nor green
C: blue or yellow
D: blue or yellow

Ans: a-false (yellow), b-true (yellow), c-true (green), d-false (red)


10. "There are 2 trains ,the cylinder of one of the 2 trains bursts in
the way ,so they get delayed by 2 hours, if it would have happened 55
miles later after they started ,they would have been delayed by ......
something like this.

Infosys Placement Papers | Infosys Interview Procedure |
infosys Aptitude Questions | Infosys Technical Questions |
Infosys Interview Questions



All the Best.

Is This Answer Correct ?    1 Yes 0 No

Infosys Placement Paper Oct 1 5 2006 Hyderabad...

Answer / hassan

what will be the last digit of 2^2006

Is This Answer Correct ?    0 Yes 1 No

Post New Answer

More Placement Papers Interview Questions

BPL Placement Paper - 2006

1 Answers   BPL,


NOVELL PLACEMENT PAPERS ----- Placement Paper 1

1 Answers   MNX, Novell,


BFL PLACEMENT PAPERS --------------- PLACEMENT PAPER

2 Answers   BFL,


bpo interview question answer

3 Answers   Accenture, ECL, Excel, EXL, IBM, TCS,


jr. software engineer

1 Answers   Consagous,






HCL placement papers ---------placement paper 1

3 Answers   HCL,


Consagous Technologies Selection Process

1 Answers   Consagous,


TechMahindra campus Selection Procedure ---- 18/04/07

3 Answers   Infosys, MAHINDRA, Tech Mahindra,


placement paper for capgemini

2 Answers   Cap Gemini,


Couls anyone please tell me the kind of questions which will be asked for ONGC Programming discipline.No idea about the programming questions.Which programming language will be asked...please do send a previous placement paper for programming as well

3 Answers   ONGC,


Chandighar Satyam Written Test Mar /17 /2007

1 Answers   Satyam,


Interview questions on Fiber Channel & Storage Technology

1 Answers   IBM, Medline,






Categories