Follow Our FB Page << CircleMedia.in >> for Daily Laughter. We Post Funny, Viral, Comedy Videos, Memes, Vines...


Broadcom placement papers

Answers were Sorted based on User's Feedback



Broadcom placement papers..

Answer / sharan

Q.9
Ans= 1620

Is This Answer Correct ?    31 Yes 8 No

Broadcom placement papers..

Answer / kasa sreenivasa reddy

1.out of 22 students 21 of them gets an average marks of (35)* and one of
them get (60)* find the average mark of all the students.

ans: 45

2. which command listed below is equal to 127.0.0.17?

a) ping 1.0.0.127 b) ping host c) ping localhost d) ping winip

3. which file system contains file for operating system?

a) /opt b) /usr c) /root

4. which of following commands summarises disk usage in specified directory
hierarchy?

a) df b) du c) bdf d) in

5. What is the minimum value that can be stored in 8 bits using signed int
datatype ?

a) -255
b) -128
c) -127

Answer: B

6. Which is the smallest addressable unit of memory?

a) 1 bit
b) 1 byte
c) 1 word

Answer: A

7. What is the size of the memory unit, WORD ?

a) CPU specific
b) 1 byte
c) 2 bytes

Answer: A

8. What will be result of the following program

main()
{
void f(int,int);
int i=10;
f(i,i++);
}
void f(int i,int j)
{
if(i&gt;50)
return;
i+=j;
f(i,j);
printf(&quot;%d,&quot;,i);
}

a).85,53,32,21
b)10,11,21,32,53
c)21,32,53,85
d)32,21,11,10
e)none of the above

Ans is e

9. Memory leak in software is due to

A) Heavy recursion used in logic.
B) Using structures of large size
C) Improper use of the CPU registers.
D) Improper release of allocated memory .

Ans. d

10. The classic way of checking whether a mathematical expression has
matched parenthesis will employ the following data structure :

A) List.
B) Directed Graph
C) Threaded Binary tree.
D) Stack.

Ans. D
1. There are 27 balls, of which 1 is heavier. given a balance how many
times you need to weigh to find out the odd ball.

Ans:- 3 Weighs.

2. Product of three consecutive nos. 210. What is the sum of two least
numbers

Ans:-11.

3. If the area of the sqaure is increased by 69 % how much the length of
the side will increase?

Ans:- 30%

4. if the sum of five consecutive nos. 35? how many prime nos are there :

Ans:- 2 primes.

5. what would the following program results in

main()
{
char p[]=&quot;string&quot;;
char t;
int i,j;
for(i=0,j=strlen(p);i&lt;j;i++)
{
t=p[i];
p[i]=p[j-i];
p[j-i]=t;
}
printf(&quot;%s&quot;,p);
}
a)will print:string
b)will not print anything since p will be pointing to a null string
c)will print:gnirtS
d)will result in a complication error
e)will print invallid characters(junk)

(Ans will be b ) check

5. which of the following is true

a)old and new have same i-node number,2
b) &quot; &quot; &quot; &quot; &quot; &quot; &quot; 15768
c)old and new have nothing yo do with each other
d)very old and new are linked
e)very old and old are linked

Ans is b

6.What will be the result of executing the following statement

int i=10;
printf(&quot;%d %d %d&quot;,i,++i,i++);
a).10 11 12
b).12 11 10
c).10 11 11
d).result is OS dependent
e).result is compiler dependent

Ans is e

7.What does extern means in a function declaration

a)the funct has global scope
b)the funct need not be defined\
c)nothing really
d)the funct has local scope only to the file it is defined in
e)none of the above

Ans will be c

8. In a journey of 6 hours, a man travels for ¼ an hour,11/8 and 7/3 of an
hour. Find out how much time more he needs to travel ?

Ans: none of these

9. In an election a man gets 55% of valid votes.20%of total votes are
invalid , the no.of total votes is 4500.find out how many vote did the
other candidate receive.

Ans :2700

10.The cost of tiling a room at the rate of 25 paise per sq.m. is rs.120.
It is found that when the length is reduced by 3 the total cost comes to
around rs.105 . find the dimension of the room.

Ans: 24,22

Is This Answer Correct ?    27 Yes 25 No

Post New Answer

More Placement Papers Interview Questions

19 January 2007 Accenture Interview Process

2 Answers   Accenture,


Convergys Lucknow Campus Placement Paper on 12/05/07

2 Answers   Convergys,


Robert Bosch Mechanical Engineering Paper --- Bangalore 14 November

1 Answers   Bosch,


HUGHES PLACEMENT PAPER -------- Placement Paper

1 Answers   Hughes,


29 Mar 2007 Interview and written test with Infosys

8 Answers   Infosys,






COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTION placement PAPER

1 Answers   Cognizant, CTS,


SYSTEM ENGG

0 Answers   Infosys,


HP PLACEMENT PAPERS -------- Placement Paper 1

2 Answers   HP,


samcys technologies

1 Answers  


Infosys February 3, 2008

1 Answers   Infosys,


logic information system placement papers

2 Answers   Logic Information Systems,


sample question papers of office trainee -HR in HPCL

1 Answers   HPCL,






Categories