I Need Change For 100 Rs It Should Not Be 10 Rs Notes But
It Should Contain 10 Notes, Any Ideas?




Answers were Sorted based on User's Feedback



Answer / kirankumar

50 rupees notes = 50*1 =50
10 rupees notes = 10*1 =10
5 rupees notes = 5*8 =40

------------------------------
= 10 =100

Is This Answer Correct ?    3 Yes 11 No

Answer / pradeep

50 rs note=1
20 rs note=2
5 rs note =2
total 1+2+2=5 IN NUMBER
50+20+20+5+5=100

Is This Answer Correct ?    4 Yes 14 No

Answer / tyagi

I need one 50Rs note, one 20Rs note and six 5Rs notes.

Is This Answer Correct ?    14 Yes 39 No




Answer / sharonkanakalatha

We can have one 50rs note, two 20rs note and two 5rs note

1*50 = 50

2*20 = 40

2* 5 = 10

Is This Answer Correct ?    8 Yes 39 No

Answer / jacko

1*Rs.19 note=19
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
1*9=9
------
100

Is This Answer Correct ?    3 Yes 40 No

Answer / khan

If my guess is right, it can be 5 Rs notes.. it has
mentioned 10 notes but it has not mentioned only 10 notes
to be there..

Is This Answer Correct ?    31 Yes 93 No

Post New Answer



More General Aptitude Interview Questions

2. What do you understand by templates and styles?

2 Answers  


2,20,110,380,?

0 Answers  


When DB2 is run in IMS environment an application can access data in a) Only DB2 database b) Only IMS database c) Both DB2 & IMS databases d) None of the above

0 Answers  


ques-Input an array and prints the second minimum in an array?? Example Input:34,45,21,12,54,67,15 Output:15 I want a solution in C/C++ language

2 Answers   Nagarro,


A company contracts to paint 3 houses. Mr.Brown can paint a house in 6 days while Mr.Black would take 8 days and Mr.Blue 12 days. After 8 days Mr.Brown goes on vacation and Mr. Black begins to work for a period of 6 days. How many days will it take Mr.Blue to complete the contract?

4 Answers   OnMobile,






If 5+3+2=151012, 5+4+5=202504, 7+2+5=143542 then 8+6+2= ?

21 Answers   Wipro, Facebook, DRDO, Mavensoft, Infosys, intract-crm,


There are 6 volumes of books on a rack kept in order ( ie vol.1, vol. 2 and so on ). Give the position after the following changes were noticed. � All books have been changed � Vol.5 was directly to the right of Vol.2 � Vol.4 has Vol.6 to its left and both weren't at Vol.3's place � Vol.1 has Vol.3 on right and Vol.5 on left � An even numbered volume is at Vol.5's place Find the order in which the books are kept now.

1 Answers   Infosys,


who introduced rupee in india?

16 Answers   ONGC, Symbiosis,


There are some chicken in a poultry. They are fed with corn One sack of corn will come for 9 days.The farmer decides to sell some chicken and wanted to hold 12 chicken with him. He cuts the feed by 10% and sack of corn comes for 30 days. So initially how many chicken are there?

1 Answers   Infosys,


If the ticket sales s for a company increases 25% from standard sales to 60 tickets sold, then 60 - s =:

6 Answers  


two trains are separated by 200km.one leaves at 6:00am from Delhi and reaches Merrut at 10.00 am.another train leaves from Merrut at 8.00 am and reaches Delhi at 11.30am.at what time two trains meet each other?

6 Answers   TCS,


Selling a ac gains 25% on SP.what %gain on CP. 15 25 33.33 47.5

4 Answers   Accenture,






Categories