A question for all cricket lovers and friends. .!!How many runs a single player can score in One day match (50 overs/ 300 balls)...No 'no balls', no wides, no extras, no over throws...So how much runs he can score max???this quetion came in CSAT and 99% people answered it wrong..Clue: the answer is not 1800.
Answers were Sorted based on User's Feedback
Answer / muhammad irfan qureshi
The correct answer is 1653
B'coz a player will make 33 runs in an over b'coz he can not play again if he made 36.
so 33 in an over then 1617 in 49 overs
and in last over he can made 36 runs
1617 + 36 = 1653 runs
|Is This Answer Correct ?||167 Yes||31 No|
Answer / shivam
|Is This Answer Correct ?||65 Yes||20 No|
Answer / raj
|Is This Answer Correct ?||7 Yes||3 No|
Answer / shantanu sinha
the correct ans is 1653..
|Is This Answer Correct ?||0 Yes||0 No|
Answer / premr
The answer will 828 runs as 1 slected player will play only 25 overs in a day of 50 overs and there is exchange of players in every 1 over. So if 25th over he play then he score total 36 runs but at anoter overs he can 33 so 24×33=792. At last over 36 runs so
|Is This Answer Correct ?||3 Yes||8 No|
Answer / deepak kale
If the player will play 5*6=30, and he will change the strike and play continue than it becomes 5*6+1=31 and total will be 1550.
|Is This Answer Correct ?||0 Yes||6 No|
Answer / abhishek divekar
Well according to me there is max run we get is 6 run and for strike change we can run max 5 run on last bowl. So max Run in per over till 49 is 35. 35x49 = 1715. 1715 +36 = 1751.
|Is This Answer Correct ?||1 Yes||11 No|
Please send the SBI Clerical job Question paper set with answer
i am preparing for SBI clerical exam and also for oriental bank of commerce .. i need previous exam question paper for last 10 years .. pls can you send it to me by email id .. pls help me
The LCM of two numbers is 75. The GCF is 5. The sum of the numbers is 40. What are the numbers?
How to solve these problems 1. How many such pairs of letters are there in the word EXPERIMENT each of which have as many letters between them in the word as they have in the English alphabet? (1) None (2) One (3) Two (4) Three (5) More than three 2. How many such pairs of letters are there in the word EXPERIMENT each of which have as many letters between them in the word as they have in the English alphabet? (1) None (2) One (3) Two (4) Three (5) More than three 3. How many such digits are there in the number 7346285, which are as far away from the beginning of the number, as they will be when arranged in ascending order within the number? (1) None (2) One (3) Two (4) Three (5) More than three
In 1991, was the number of people in City A three times greater then the number of people in City B? 1) In 1991, there were approximately 1.1 million more people in City A than in City B. 2) In 1991, the 300,000 Catholics in City A made up 20% of its population, and the 141,000 Buddhists in City B made up 30% of its population. a) if statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) alone is not sufficient to answer the question. b) if statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) alone is not sufficient to answer the question. c) if BOTH statements (1) and (2) TOGETHER are sufficient to answer the question asked, but NEITHER statement ALONE is sufficient. d) if EACH statement ALONE is sufficient to answer the question asked. e) if statements (1) and (2) TOGETHER are NOT sufficient to answer the question asked, and additional data specific to the problem are needed.
1/8 is devided by 's' , if 's' is incresed by 2 times, what is the result?
The sum of 5 consecutive integers is 35. how many of the five consecutive integers are prime number
10 years ago, the average age of a family of 4 members was 24 years. Tow children having been born (with age difference of 2 years), the present average age of the family is the same. The present age of the youngest child is:
A person has certain number of cows and birds they have 172 eyes and 344 legs.how many cows and birds does he have?
A cricket has a average of 24 in the 24 innings he is playing the 25 match to get the 25 average how much runs he should score ?
By selling 1 dozen ball pens, a shopkeeper earned the profit equal the profit equal to the selling price of 4 ball pens. His profit percent is? a)50 b)40 c)33 1/3 d)31 1/4 plz specify reason... thanks
4 lemons = 1rupees,1 mango = 1 rs,1 jackfruit =15rs, Calculate in such a way that there should be total of 100 rs and total of 100 fruits