Follow Our FB Page << CircleMedia.in >> for Daily Laughter. We Post Funny, Viral, Comedy Videos, Memes, Vines...

f 9 examiners can examine a certain number of answer books in
12 days , working 5 hours a day ; for how many hours a day
would four examiners have to work in order to examine twice
the number of answer books in 30 days ?

Answers were Sorted based on User's Feedback

f 9 examiners can examine a certain number of answer books in 12 days , working 5 hours a day ; fo..

9

 Is This Answer Correct ? 16 Yes 3 No

f 9 examiners can examine a certain number of answer books in 12 days , working 5 hours a day ; fo..

for 3 solutions for this question (In Chain Rule, Question 24)

 Is This Answer Correct ? 2 Yes 0 No

f 9 examiners can examine a certain number of answer books in 12 days , working 5 hours a day ; fo..

Thanks sasi

 Is This Answer Correct ? 0 Yes 0 No

f 9 examiners can examine a certain number of answer books in 12 days , working 5 hours a day ; fo..

Lets assume the booklet is one.. so
to correct one booklet

it requires 9*12(days)*5(hours) = 1

Now we have to calculate
4*30(days)*x(hours) = 1

x=(9*12*5)/(4*30)

x= 4.5 hours//..

 Is This Answer Correct ? 4 Yes 11 No

More General Aptitude Interview Questions

which mammal lives the longest besides man?

A die is thrown twice what is the probability that you get same number

12 men can build wall of length of 12m in 10 days how many men are required to build 20 m in 15 days.

Sita is my father's father's only son's daugther. wat relation do sita and i share ? sister brother father mother

the bucket size is 10KB.it takes 0.0001 KB/milisec to fill bucket.the bucket takes 100 or 1000 milisec to reach to destination.it takes 100 milisec to pass acknowledgement from dest to source.so calculate how much time will it take to pass N KB ,write formula. i don't remember the exact figures of bucket transmission time from source to dest

how can i get any online books banking exams like RS agrwal , quicker maths and other previous banking papers?

a boat travels upstream 20km in 6 hrs and 18 km downstream in 4hrs find the speed of boat in still water a.1/2kmph b. 7/12kmph c.5kmph d.none of these

205 of 6 liter solution and 60% of 4 liter solution is mixed What percentage of the mixture of solution

pls send all the question papers regarding bank clerical exams on my id arvindk.rathore@yahoo.com

(7*7=49)(4*9=36)(3*6=18) (1*8=8)

92.5% of 550=?

if 3/4 of the employees of a super market are not college graduates what is the ratio of the no of college graduates to those who are not college graduates

Categories