A started at 9.00 am with 6 mph and B started at 9.30 am
with 8mph in the same direction. At what time they will meet?
Answers were Sorted based on User's Feedback
Answer / pss
Let they meet at a distance of x miles
time taken by A = x/6 and by B - x/8
x/6 – x/8 = 1/2 (30 min = 1/2 hr)
4x – 3x = 12
x = 12 miles
time taken by A = 12/6 = 2 hr.
meet at 9:00+ 2 hr = 11:00 am
|Is This Answer Correct ?||28 Yes||0 No|
Answer / guest
|Is This Answer Correct ?||10 Yes||0 No|
Answer / arun kumar
A at 6mph B at 8mph
start at 9:00 start at 9:30
Time distance travelled
10:00 (6*1 hr)=6 Miles (4* 1/2 hr)=4 Miles
11:00 6+6 =12 4+8 =12 miles
|Is This Answer Correct ?||9 Yes||2 No|
Answer / guest
|Is This Answer Correct ?||1 Yes||0 No|
Answer / sabarish
let t be the time the 2 trains meet after 9 am
6t = 8(t-2)
2t = 4
time they meet = 9:00 + 2 = 11 : 00
|Is This Answer Correct ?||2 Yes||2 No|
Answer / palas
|Is This Answer Correct ?||0 Yes||6 No|
WHO DISCOVERED SOLAR SYSTEM
A 2D array is declared as A[9,7] and each element requires 2 byte.If A[ 1,1 ] is stored in 3000. Find the memory of A[8,5] ?
If A/B = 6/5,then 3A+2B =
i am electrical engineering student .i want to old paper of jspl for appitute test.
two, trains, one from howrah to patna and the other from patna to howrah, start simultaneously. After they meet, the trains reach their destinations after 9 hours and 16 hours respectively. What is the ratio?
A right circular cylinder and a cone are there. Base radius of cone is equal to radius of cylinder. What is the ratio of height to slant side if their volume are the same?
Plz, send me last 10 years question with answer of sbi clerkship exam
1/8 is devided by 's' , if 's' is incresed by 2 times, what is the result.
who starts golden quadrilateral project ?
In a queue, a man is standing at the position 10th from the front and 15th from behind. How many persons are standing in the queue?
What is the selling price of can cost selling price of .. cost .. is Rs 60 ,10% profit over selling price ?
From 7:00 AM to 11:00 AM it rained 2.25 inches. At 11:00 AM the rain increased to fall at a rate of 1.25 in. every two hours. How many inches of rain landed on the ground by 5:00 PM? a) 7 b) 9.75 c) 6 d) 3.25 e) 7.125 Also please provide the solution for this question .