Follow Our FB Page << CircleMedia.in >> for Daily Laughter. We Post Funny, Viral, Comedy Videos, Memes, Vines...


Dear Sir,

We are operating a Security Agency, Please suggest us how
to calculate holidays & Overtime duty, where we take 12
hrs, duty from guards in place of 08 hrs. duty.

Please suggest us how to calculate.

thanking you,
suman



Dear Sir, We are operating a Security Agency, Please suggest us how to calculate holidays &..

Answer / ameet narayankhedkar

If a guard is being paid Rs.5000/- per month (30 days), then
divide the same for 1 single day, and then that single day
should be divided per hour, this will give you the exact
picture.

Ex: 5000/30 = 166.67 is per day, and per hour will be
166.67/8 = 20.83. Ifthis is per hour, then multiply the
same for 12 hours i.e., 20.83*12=249.96 simple.

Is This Answer Correct ?    0 Yes 0 No

Post New Answer

More Accounting General Interview Questions

what is legal meaning of CLEAR BALANCE mentioned in bank passbook of a saving account ?

2 Answers   Bank of Maharashtra,


what is bills payable and bills receivable?

3 Answers  


sold some office equipment of rs 1,300 (proceeds beingreceived as rs 700 by cheque and balance in cash) and paid the cheque into his private bank . what will be the journal entry please give answer when you sure about it thanks

3 Answers   Genpact,


what is the difference bitween Consolidated and Parent Companies?

2 Answers   Capital IQ,


Do you know what qualities and skills make an account manager successful?

0 Answers  






when we file Vat audit report

4 Answers  


what is MIS report? What is CMS report?

1 Answers  


benefits of fund flow statement to an individual, organisation and to the society?

1 Answers  


Entry of advance tax

7 Answers   AB Group,


What is TDS

3 Answers  


What methods do you use to discover sales opportunities?

0 Answers  


what is sensex

9 Answers   Capital IQ,






Categories