Follow Our FB Page << CircleMedia.in >> for Daily Laughter. We Post Funny, Viral, Comedy Videos, Memes, Vines...


The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m
in height is to be painted.How much will it cost at Rs.5 per
sq.foot?
A.1600 B.2000
C.2200 D.2400

Answers were Sorted based on User's Feedback



The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / thiru

Guys actually the cost should be given as Rs.5 per sq.mts
then the answer will be Rs.2200

The walls are 10mts long and 10mts high.So out of 4 walls 2
are of 10*10=100sq.mts area (length * height)
2*100=200sq.mts
Two walls are of 8*10 = 80(width*height)
2*80=160
Roof is 8*10=80sq.mts (length*width)

Total surface area : 200+160+80 = 440sq.mts
Total cost: 440*5= Rs.2200

Is This Answer Correct ?    33 Yes 3 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / balu

2200

Is This Answer Correct ?    20 Yes 11 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / guest

c

Is This Answer Correct ?    2 Yes 0 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / koustav chakraborty

the ans wiil be 2200.cause....
The painted wall including roof is 5 therefore the the equation is (width*long)=(8*10)=80
as for 5 painted wall including roof is (80*5)=400
then the painted hight of the 4 wall is (4*10)=40
as for total painted sq.ft=(400+40)=440
and as for cost per sq.ft the cost will be 440*5=2200

Is This Answer Correct ?    0 Yes 0 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / coolsummer

Walls: 10m X 8m x 4 (4 walls in a room): 320 sq ft.

Roof: 10m x 8m = 80sq ft

Painting cost @5/sq ft:

(320x5) + (80x5)= 1600 + 400

=2000

Is This Answer Correct ?    7 Yes 8 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / vijay

hey guys, a room as 4 walls. so it should have length and breadth because its a two dimension. l*b = 10*8=80, 80*4 walls = 320, then one roof: same 10*8=80. finally 4 walls and 1 roof = 320+80=400 now it cost rs.5, so 400*5=2000. 2000 is answer.

Is This Answer Correct ?    0 Yes 1 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / ranjith kumar

10 meter long and 8 meter wide
so 10*8=80
four sideof wall should be painted
so 80*4=240
height of the wall is 10 meter
240*10=2400

Is This Answer Correct ?    21 Yes 23 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / vaishali

answer is (d)2400

Is This Answer Correct ?    1 Yes 5 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / karthika

Answer is 2000

Is This Answer Correct ?    2 Yes 6 No

The walls and roof of a room are 10 m long,8 m wide and 10 m in height is to be painted.How much wi..

Answer / pratik

hey cost is given per foot...
so first convert into m^2...
2400

Is This Answer Correct ?    1 Yes 5 No

Post New Answer



More General Aptitude Interview Questions

In geometry, polygons with up to twelve sides have different given names; however, ______________________ if the number of sides is higher than twelve, the polygon is named by placing the suffix "gon" after the number of sides in the polygons. if the number of sides is greater than twelve, the polygon is named by placing the suffix "gon" after the number of sides in the polygons. if the number of sides is greater than twelve, name the polygon by placing the suffix "gon" after the number of sides in the polygons. if the number of sides is higher than twelve, name the polygon by placing the suffix "gon" after the number of sides in the polygons.

0 Answers  


Could anyone please email the answers to the verizon 2014 aptitude test

0 Answers   Verizon,


) Peter and Paul are two friends. The sum of their ages is 42 years. Peter is twice as old as Paul was when Peter was as old as Paul is now. What is the present age of Peter?

9 Answers   TCS,


A manufacturer of chocolates makes 6 different flavors of chocolates. The chocolates are sold in boxes of 10. How many “different” boxes of chocolates can be made? [pu] (NOTE: A box is considered “different” from another only if, regardless of the order, the box contains a different number of chocolates of at least one type)

3 Answers   FactSet Systems, Hotel Jobs, TCS,


PLEASE ...provide me previous papers of SBI clerical staff exam..

0 Answers   State Bank Of India SBI,






A moving Device has been developed and the phrase or proverb "World on your fingure tips".Can you name that Device?

6 Answers  


While packing some return gifts, a mother decides to put some toffees in each gift packet. If she keeps 5 toffees in each packet, she is left with none. But if she keeps 2, 3 or 4 toffees in a packet, she is left with 1 toffee . What is the minimum number of toffees that she needs?

13 Answers   Infosys,


WHO IS DRIVE OF TITANIC

0 Answers  


When I was married 10 years back my wife was the sixth member of my family. Now I have a baby. Today my father was dead and I had a new baby. Now the average age of my family is the same as that when I was married. Find the age of my father when he was 60.

0 Answers   Accenture,


If the ticket sales s for a company increases 25% from standard sales to 60 tickets sold, then 60 - s =:

6 Answers  


In a square, all the mid points are joined. The inner square is shaded.If the area of the square is A, what is the area of the shaded area?

0 Answers   IBM,


Ms. Maya deposits an amount of Rs. 17800 and obtained Rs. 31684 at the end of 6 years. What was the rate of simple interest per year?

0 Answers   Axis Bank,






Categories