24.(logical xpln)
assume 100 rs & 30 apples.i.e 3.33/ apple.
for 20 % profit i.e 20 rs, each apple 2 b sold at 4 rs.
but he has to sell it in rs 100 therefore no of apples shud
b reduced.
to earn 20 rs =3.33*(6) approx.
therefore 6 less apples thus 24 apples.

25
explanation:
let s.p of 'x' apples=100p
20%profit
also,SP = 1.20 OF CP
THEREFORE,CP of 'x' apples = 100/1.20=83.3333p
COST OF 1 APPLE=3.33p(30 apples in 100p)
no. of apples bought in 83.33p=(83.33/3.33)=25

30 apples = 100paise
he want 20% profit from 100 paise
20% profit in 100 paise is 20 paise
so now he planned to sell 30 apples for 100+20=120 paise
now the rate of 1 apple =120/30=4paise
for 100 paise =100/4=25.

3. During a recent school reunion, four men were
discussing their starting salaries back in 1962. the
salaries in questring were 8, 10,12 and 14 thousand pounds
per year. of course the MP earned the most. Alan
earned more than Brian and the doctor earned more thanb
Derek, the vet. carles could not remember what he
started on. Brian, the lawyer, did not start on 10,000
pounds nor did Derek. can you determine who has which job
and their starting salaries?

Difference between Bholu's and Molu's age is 2 years and the
difference between Molu's and Kolu's age is 5 years.
What is the maximum possible value of the sum of the
difference in their ages, taken two at a time?

Substitute digits for the letters to make the following
subtraction problem true.
S A N T A
- C L A U S
-----------------
X M A S
Note that the leftmost letter can't be zero in any word.
Also, there must be a one-to-one mapping between digits and
letters. e.g. if you substitute 3 for the letter M, no other
letter can be 3 and all other M in the puzzle must be 3.

SlowRun Express runs between Bangalore and Mumbai, For the
up as well as the down journey, the train leaves the
starting station at 10:00 PM everyday and reaches the
destination at 11:30 PM after three days.
Mr. Haani once travelled by SlowRun Express from Mumbai to
Bangalore. How many SlowRun Express did he cross during his
journey?

Theere is a firm by name MR Bean and co. and in the firm
there are 20 machines which produce a ball of 1000gms. The
balls are packed and are delivered to another company by
name royal PVT ltd .The production manager of the Royal
company complained that a set of balls produced by a machine
of the 20 machines of MR bean and co are defective..There is
a loss of 100gm in the balls produced by a machine....
You are provided with a weighing machine ...You are to make
use of the machine only once and find the defective machine.

Two planes take off at the same exact moment. They are
flying across the Atlantic. One leaves New York and is
flying to Paris at 500 miles per hour. The other leaves
Paris and is flying to New York at only 450 miles per hour (
because of a strong head wind ).
Which one will be closer to Paris when they meet?

There are 3 persons X, Y and Z. On some day, X lent
tractors to Y and Z as many as they had. After a month Y
gave as many tractors to X and Z as many as they have.
After a month Z did the same thing. At the end of this
transaction each one of them had 24.
Find the tractors each originally had?

*suppose u have 2 distribute a sum rs 50 among 30 studnt .it
is also decided that a male student will get double than of
female student.find the no. of male n female student of class?

You have a sheet cake. There is a rectangular piece missing
from the inside of the sheet cake. The location of the
missing piece is arbitrary. I was told I could assume I had
the means to make the cuts. How do you divide the sheet
cake into 2 even proportions with 2 cuts?

One light light flashes 3 times in a minute and an another
light flases 3 times in 2 minutes.Find the duration after
which both lights will flash same number of times.